BLOG

  Trainen en sponsoren

6 maart, 2019

Na het laatste schrijven is mijn leven niet heel veel anders geworden dan in voorgaande berichten. De trainingen blijven komen, het afvallen gaat (langzaam) door.

Alhoewel zowel Janine als ik afgelopen zondag over bovenstaande toch anders dachten. Op de een of andere manier weten we elkaar steeds op te zoeken op momenten dat het weer er alles aan doet om vooral niet buiten te trainen. En kwamen we na de training beide als verzopen katjes thuis. Onderweg was er genoeg tijd om ook te babbelen, waar we het ook over hebben is de sponsoring want ook deze zoektocht gaat naast alle andere verplichtingen gewoon door.

Onze voorzichtige conclusie is dat tet op een fijne manier sponsoring ontvangen zonder jezelf een bedelaar te voelen blijkt een behoorlijke uitdaging. De teller van de sponsoring staat, tijdens het schrijven, inmiddels op 1.139,- en ondanks dit magisch hoge bedrag zijn we er nog niet. En met de einddatum in zicht, het is tenslotte nog slechts 3 maanden, levert dit hier en daar wel wat sponsorspanning op. Aan de andere kant levert het ook super mooie dingen op, een oud klasgenootje van mij die ik echt al jaren niet gezien heb, die opeens een bijdrage levert maar ook heb ik sinds een kleine tien minuten terug een potje staan bij het Petit Café in Den Haag.

Het Petit Café is een plek waar je kunt genieten van heerlijke koffie en verrukkelijke lunches, het is een locatie wat in samenwerking met Ipse de Bruggen een leer- en werkbedrijf functie heeft. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk uniek en altijd vriendelijk en gemotiveerd om je te helpen en te bedienen. Kortom mocht je nog willen sponsoren en ook enorme behoefte hebben aan echt goede koffie doneer dan op de locatie Petit Café.

En mocht iemand het wervingsidee van deze eeuw hebben? Laat het ons weten en een zelfgebakken taart komt jou kant op. De taart is naar keuze uiteraard.

Gregor

8 maart, 2019 om 16:42

Leuk geschreven en wat een mooie actie van Petit Cafe. We hebben jullie met 56 euro gesponsord! Het is handig om de link van je blog als ondertekening bij veel berichtjes op facebook, twitter, instagram in je antwoorden te zetten. Dus als je iets leuks zegt tegen iemand, dan ondertekenen met de link naar je blog. Werkte als een trein voor mij. Deed het zelfs bij vreemden, dus bij mensen met heel veel volgers. Iets heel aardigs zegggen over een artikel of idee + mijn link. Succes en groetjes van Gregor

Cos

13 maart, 2019 om 06:34

Blijf vooral die afschuwelijke indoor trainingen op Strava posten, heb daar inmiddels zoveel respect voor dat ik stevig nadenk over nog een donatie 🤘

Reageren
Reactie plaatsen

 

 

 

 

terug naar home

 

 

© Copyright - My Company