BLOG

Wie niet luisteren wil, die moet maar.... blablabla

11 april, 2017

Afgelopen weekend was op zijn zachts gezegd best een beetje een teleurstelling, maar met over dik 3 weken de Mini-tour voor en met de stichting Tegenkracht in mijn achterhoofd wilde ik toch wel een betere oplossing dan enkel huilen en afstappen. Daarom toch een fysio gebeld en een afspraak gemaakt. De fysio die ik belde had ik me door iemand laten adviseren. Gelukkig mocht ik komen vandaag en stiekem had ik er best de zenuwen over.  

Ondertussen had ik al wel weer van alles getest, nog niet gefietst, dat niet. Maar ik kon inmiddels weer trap op en trap af lopen, op 1 been staan en dan buigen, lopen. En eigenlijk zat ik inmiddels al te bedenken dat ik het me misschien allemaal had ingebeeld en dat het gewoon was omdat ik griep had gehad, nog wat emotioneel was omdat we ons hondje hadden laten inslapen, ik bang was voor slechte benen en nog veel en veel meer excuses. Hierbij wel even daargelaten dat je aan de buitenkant van mijn rechterknie wel een zwelling zag, met iet wat blauwe verkleuring. 

Maar goed vandaag dus met licht knikkende knieen naar de fysio, daar aangekomen ben ik wel netjes gaan biechten, op een of andere manier dwingen die mensen dat af. Na een kort gesprekje mocht ik, waarbij ik uiteraard niet vergat mezelf onsterfelijk te maken door te vragen; moet mijn broek uit? op de behandeltafel gaan liggen. Hoe aardig zo'n fysio altijd lijkt als hij (of zij, daar zit geen verschil in) achter de pc zit, zo lieflijk gemeen worden ze als je daar op die tafel ligt. Na een paar handelingen en pijn vragen kwam de conclusie; als je niet fit, na maanden van binnen trainen en weinig buiten, 150 kilometer gaat fietsen, vervolgens een week in bed gaat liggen met griep je niet geheel ongestraft direct kunt gaan klimmen in de Eifel, helemaal niet als je de dag ervoor nog verhoging had. Eigenlijk een gevalletje van eigen schuld dikke bult. 

Gelukkig is het een relatief makkelijk op te lossen probleem en kan ik met wat geduld en iets wat braaf zijn aankomende weken gewoon de mini-tour fietsen. 

En thuis komend hoorde ik Jelle al zeggen...... wat heb je nou geleerd? Nou misschien deze keer meer dan al die andere keren, al bieden resultaten uit het verleden ook hier zeker geen garantie voor de toekomst.

 

 

Reageren
Reactie plaatsen

 

 

 

 

terug naar home

 

 

© Copyright - My Company