BLOG

SAVE THE DATE! Zaterdag 18 mei

16 april, 2019

Werken, sponsoren werven, trainen, waarvan zelfs een heel weekend in Duitsland, en een sociaal leven, een neven en nichten weekend en nog veel meer maken dat de tijd voorbij vliegt en dat het schrijven over al deze dingen er snel bij inschiet. Inmiddels al weer drie weken verder en in die weken zijn er onwijs gave dingen bedacht.

Ondanks dat we nog niet alles in kannen en kruiken hebben, liggen er super vette plannen en inmiddels ook een datum voor een heuse sponsor avond. Een avond georganiseerd door team Oui! speciaal voor jullie. Dankzij Raas bikes hebben we ook nog eens DE toplocatie in Leiden en omstreken weten te strikken.

Wat we precies gaan doen is nog wat spannend, ook voor ons, maar er is in elk geval een bikefitter aanwezig, er staat een Zwift opstelling klaar waarbij je jezelf maximaal kunt uitdagen, er zijn leuke prijzen te winnen met een quiz. Wat denk je bijvoorbeeld van het winnen van een echte POC helm? Of wat dacht je van een foto van Léon van Bon?

En last but not least maakt Janine ook nog eens haar niet te weerstane worteltaart. Kortom redenen genoeg om zaterdagavond 18 mei  alvast in je agenda te zetten als bezet. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden volgt snel.

Liefs,

Team Oui!

 

Ps. Mocht je ons zo al willen sponsoren of komt 18 mei echt niet uit? Klik dan op deze link

Gregor

16 april, 2019 om 17:41

Top geregeld! Veel plezier 18 mei ! En natuurlijk het nodige sponsorgeld binnenhalen.

Femke

16 april, 2019 om 18:56

Staat genoteerd, ik hoop erbij te zijn 😍👍

Anna

23 april, 2019 om 09:13

Wat leuk :-)

Gwenn

7 mei, 2019 om 11:23

https://lotsofmarketing.nl/5-tips-blogs/

Reageren
Reactie plaatsen

 

 

 

 

terug naar home

 

 

© Copyright - My Company