BLOG

Chocosla en 2019

9 januari, 2019

Als eerste wil ik iedereen nog een super 2019 wensen, hopelijk voor iedereen een jaar waarin dromen waar worden gemaakt, gezondheid top is, iedereen veel liefde krijgt maar vooral ook eentje waaraan je later terug denkt als eentje met onwijs vaak de slappe lach!

 

Na mijn vorige bericht ging hier alles in stroomversnelling, opeens had ik al verlof, opeens was het kerst, opeens was het 2019 en opeens moest ik weer aan het werk. En dat terwijl hier in die twee weken ontzettend veel is gedaan en gegeten.

Uiteraard werd er in de twee weken vrij getraind, want nu het dan 2019 is komt de Alp d’HuZes ook steeds dichterbij. Braaf als ik ben heb ik zelfs nog twee keer een krachttraining gevolgd in het dorp van mijn schoonouders. En natuurlijk ook gewoon gefietst en omdat mijn banden echt aan vervanging toe zijn ook nog netjes lek gereden en optimaal kunnen oefenen met bandjes wisselen. Kortom top!

Op nieuwjaarsdag hebben Jelle en ik samen met Leon en Janine een heerlijke rit gemaakt richting Hoek van Holland en via de duinen naar huis. Om 2019 goed te starten en 2018 niet te snel te vergeten waren ook de lekke banden deze rit goed aanwezig. Wat als bij resultaat had dat we de rit iets korter hebben gemaakt dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar wel veel gelachen onderweg en zelf had ik het gevoel dat al die trainingen wel effect beginnen te hebben, alleen al op mijn bochten naar rechts, maar ook zeker in het gevoel in mijn benen en andere fysiek.

Dat dit gevoel ook echt klopt werd zondag bevestigd. Ik had opnieuw een test bij Marco en was met alles netjes omhoog gegaan, zelfs mijn gewicht. Dat laatste was nu eigenlijk net niet de bedoeling, zie ook mijn vorige bericht. En ondanks dat ik nog had bedacht dat nieuwe spieren ook beschermd moesten worden, een wintervachtje best sexy is en vooral ook dat ik al mijn kleren toch gewoon nog wel pas, is het diëten nu dan wel echt begonnen en in plaats van chocola een net blaadje sla. 2019 is begonnen.

 

 

 

 

terug naar home

 

 

© Copyright - My Company