BLOG

puntjes op de i

27 maart, 2019

Het telefoontje van Janine staat nog vers in mijn geheugen, Ann zullen we de Alpe d’HuZes doen, ik denk dat het kan en heb er een idee bij. Behoorlijk impulsief zei ik ja, zonder enig idee te hebben wat het nu precies zou betekenen. Inmiddels zijn we beide nu 6 maanden onderweg om straks op 6 juni 6 keer naar boven te fietsen en nog steeds heb ik geen idee wat het allemaal gaat inhouden, betekenen en ook niet onbelangrijk of ik straks genoeg getraind heb om ook echt 6 keer naar boven te gaan.

Wat ik inmiddels wel weet is dat als je meedoet aan zoiets dat je tegen allemaal bijzonderheden aanloopt of fietst waar je van te voren geen weet van hebt. Zo komt Janine erachter dat een trainingsschema met helemaal uitgestippeld wat je wanneer doet en wat, niet voor haar werkt in combinatie met haar werk, kids en leven. En dat terwijl ik me een soort van vastklamp aan dat schema, als een soort heilige graal die ik moet volgen om te slagen. Waarbij ik serieus stress ervaar als ik niet aan de voorgeschreven uren voldoe. Twee uiterste dus in 1 team. Maar juist daardoor denk ik dat we het samen gaan redden. Ze zorgt ervoor dat ik alles relativeer en soms wat makkelijker om kan gaan met dat schema. Dat schema, waar ik inmiddels van hou maar soms nog zo vervloek.

Afgelopen zondag waren we met een groepje rond de Posbank een ritje aan het fietsen en ik had me van te voren mega druk gemaakt. Want de Posbank is niet vlak en ondanks dat alle meters die ik heb aangeven dat ik zeker beter moet zijn dan de eerste meting van oktober en toch he, opeens wist ik in alle redelijkheid te vertellen aan Jelle dat ik niet boven op die Posbank zou komen en dat ik alleen op papier beter ben geworden en in de praktijk dus kruipend omhoog zou gaan. Nu ben ik nog nooit kruipend de Posbank opgegaan, maar opeens was dat best een mogelijkheid. In praktijk ben ik inderdaad niet naar boven gekropen, gelukkig maar, en het was zelfs een soort van aangenaam als in hee ik ben er al. En het geeft me vertrouwen voor de trainingen in de laatste aankomende weken en ook hoop dat wij als team Oui! 6 juni beide 6 keer naar boven komen. Nu de laatste sponsors nog :-).

 

N.a.v. deze blog een donatie willen doen? Klik hier

  Trainen en sponsoren

6 maart, 2019

Na het laatste schrijven is mijn leven niet heel veel anders geworden dan in voorgaande berichten. De trainingen blijven komen, het afvallen gaat (langzaam) door.

Alhoewel zowel Janine als ik afgelopen zondag over bovenstaande toch anders dachten. Op de een of andere manier weten we elkaar steeds op te zoeken op momenten dat het weer er alles aan doet om vooral niet buiten te trainen. En kwamen we na de training beide als verzopen katjes thuis. Onderweg was er genoeg tijd om ook te babbelen, waar we het ook over hebben is de sponsoring want ook deze zoektocht gaat naast alle andere verplichtingen gewoon door.

Onze voorzichtige conclusie is dat tet op een fijne manier sponsoring ontvangen zonder jezelf een bedelaar te voelen blijkt een behoorlijke uitdaging. De teller van de sponsoring staat, tijdens het schrijven, inmiddels op 1.139,- en ondanks dit magisch hoge bedrag zijn we er nog niet. En met de einddatum in zicht, het is tenslotte nog slechts 3 maanden, levert dit hier en daar wel wat sponsorspanning op. Aan de andere kant levert het ook super mooie dingen op, een oud klasgenootje van mij die ik echt al jaren niet gezien heb, die opeens een bijdrage levert maar ook heb ik sinds een kleine tien minuten terug een potje staan bij het Petit Café in Den Haag.

Het Petit Café is een plek waar je kunt genieten van heerlijke koffie en verrukkelijke lunches, het is een locatie wat in samenwerking met Ipse de Bruggen een leer- en werkbedrijf functie heeft. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk uniek en altijd vriendelijk en gemotiveerd om je te helpen en te bedienen. Kortom mocht je nog willen sponsoren en ook enorme behoefte hebben aan echt goede koffie doneer dan op de locatie Petit Café.

En mocht iemand het wervingsidee van deze eeuw hebben? Laat het ons weten en een zelfgebakken taart komt jou kant op. De taart is naar keuze uiteraard.

 

 

 

 

terug naar home

 

 

© Copyright - My Company