BLOG

Trainen, chocolade en rust      

6 december, 2018

Nadat Janine en ik ons vorige week echt ingeschreven hebben voor Alpe d'HuZes kwamen er overweldigende reactie los. Waarvoor echt al heel veel dank, dit schrijvende heb ik al €613,66 opgehaald. En dat terwijl we nog niks hebben georganiseerd. WOW!

Ondertussen gaat het trainen door en bij trainen hoort ook rust. Die rust houdt in dat je dan een week minder sport en traint waardoor je lichaam zich kan herstellen. Je krijgt dan die welbekende curve, van afbreken en opbouwen en daardoor sterker worden. Die trainingen gaan voor mijn gevoel goed en ook merk ik dat ik zelfs langzaam wat meer kracht aan het ontwikkelen ben in mijn rechterarm, schouder en zelfs meer kan steunen op mijn elleboog. Zelfs als het hele project met een personal coach niet het resultaat geeft waar ik op hoop dan is het toch nog geslaagd omdat ik sprongen maak in mijn revalditatie.

Nu is dat trainen en rusten allemaal redelijk in te bouwen en goed vol te houden. Sterker nog, het autisme in mij ontwaakt en ik vind het heerlijk om zo’n duidelijk schema te hebben wat me precies verteld wat ik wanneer moet doen. En vond ik het eerder altijd vreselijk als ik een week niks mocht doen van Jelle, want dat zou goed voor me zijn, is het omdat het zo op papier staat opeens niet eens meer een discussie.

So far, so good, echter is het de bedoeling dat ik naast het trainen ook nog een aantal kilo ga kwijtraken en dat gaat niet zo goed. Sinds het moment dat ik dat weet heb ik een soort van chronische trek in allemaal dingen die ik dan, voornamelijk van mezelf, niet meer zou mogen hebben. Dus staan mijn spieren deze week op rust, mijn kaken malen rustig door. Dat resulteert deze week in elk geval al in een hele chocolade letter, de O van OOPS, een zak kruidnootjes, echte pepernoten en nog wat losse chocolade hier en daar. Hier moet ook nog wat aan gedaan worden en heel langzaam begin ik te vermoeden dat het afvallen nog de zwaarste training in het verhaal gaat worden. He maar goed, al kauwend op nog een stukje chocolade bedenk ik me: morgen begin ik echt ;-)

 

 

 

 

 

 

terug naar home

 

 

© Copyright - My Company